Privatimport på Systembolaget

För att kunna få tag på våra viner behövs det tyvärr lite handpåläggning från din sida. Vi är en väldigt liten verksamhet och för att kunna lösa allt praktiskt får vi tyvärr ta allting via privatimport. Skall vi finnas på Beställningssortimentet tillkommer en del fasta kostnader, men även att vi skall ha en logistiklösning på plats för att kunna leverera varje vinflaska till Systembolaget – och det är ju hela landet. Vi har valt att inte ge oss på detta ännu…

  1. Har du ett konto på Systembolaget.se? Om inte behöver du skaffa ett – inte bara för att kunna lägga privatimportbeställningar, utan även kunna beställa andra drycker ur sortimentet, kunna spara inköpslistor och mycket annat.

    Det är gratis och väldigt bra att ha!
Inloggning på Systembolaget.se
Hur du loggar in på Systembolaget
Registrera en privatimport på Systembolaget.se
Hur du registrerar en privatimport på Systembolaget.se

2. Se till att du är inloggad på ditt konto på Systembolaget.se, scrolla längst ner på sidan och välj ”Beställ via privatimport”. Tryck sedan på länken ”Registrera en förfrågan om privatimport”.

3. Välj ”WinexEx West Coast Vintners AB” i rullistan. Vill du beställa produkter från flera av våra leverantörer, lämna rutan ”Producent” blankt.

Välj WineEx i rullisten
Skapa en Privatimport, Steg 4

4. Fyll i uppgifterna i listan, all information du behöver finns i mailet från oss med din plocklista. Annars så tar du informationen om varje artikel du är intresserad av direkt från vår hemsida.

5. När beställningen är klar, så är det bara att skicka iväg den. För att underlätta för oss, skicka oss ett mail på info@wineex.se med ditt beställningsnummer, så kan vi bestämma hur beställningen skall gå vidare…